Skjutpartier SKP3000 – Spec

Upplev friheten med våra skjutpartier SKP3000 “Lyft & Glid”

Skjutpartier.se erbjuder skjutpartiet /lyftskjutdörren SKP3000 som suddar ut gränserna mellan inne och ute. Skjutpartierna passar perfekt när man vill sammanföra uterum med balkong, terrass eller trädgård.

Utformningen och placeringen av våra skjutpartier möjliggör stora och exklusiva öppningar med tvåglas- och treglasfönster som stänger ute kyla och ljud. Du kommer garanterat att uppleva frihet inomhus.

Säker och smidig teknisk lösning

Genom att lyfta upp skjutpartiet med handtaget så kan du enkelt och smidigt dra dörren åt sidan. När du sedan vrider ner handtaget så låser sig skjutpartiet fast igen vilket gör den till ett säkert alternativ när barn är i närheten.

Förutom att våra skjutpartier har en mjuk och tyst glidfunktion så är det helt gjort i aluminium som klarar stora påfrestningar och alla typer av väder. Så pass tålig att du har 10 års garanti mot korrosion.

Välj den konstruktion som passar dig bäst

Välj mellan en rad olika konstruktioner för att hitta kombinationen som passar dig bäst. Du kan exempelvis välja att få fasta fönster utöver skjutpartier för att jobba mer med ljusinsläppet.

Om du känner dig osäker kring vilken variant som passar just för ditt projekt så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med valet.

Du bestämmer hur det ska se ut

I samråd med oss bestämmer du helt och hållet hur du vill att skjutpartierna och slutresultatet ska se ut. Från specialmått på partierna till färg och finish så är det du som är arkitekten och designern.

Alla profiler tillverkas med köldbryggor och vårt glas är från högkvalitetsmärket Saint Gobain där du bland annat kan välja till tonade glas eller säkerhetsglas. Du kan även välja mellan våra standardfärger eller vilken färg som helst från RAL-kartan. Dessutom kan du välja olika färger för in- och utsida. Pärl-, metallic- eller reflekterande färger fungerar ej att använda.

Aluminiumet kan också beklädas med en renolitfilm (se nedanför färgerna till höger) för att skapa en underhållsfri träeffekt.

Teknisk beskrivning för våra skjutpartier

SKP3000 är en av marknadens bästa aluminiumprofiler när det kommer till hållbarhet och väder- och lufttäthet. Den låga värmekoefficienten (U-värdet) har högt motstånd mot värmeöverföring med en god isolationsförmåga för komponenten.

SKP3000 är även slitstark där toppbladet klarar av en vikt på hela 400 kg med höjden 3,2 meter och bredden 3,3 meter per sektion. Det skapar många möjligheter för ditt inne- eller uterum där designen och utformningen endast begränsas av fantasin.

Du hittar mer teknisk information i tabellen längst ner. Om du hellre vill kontakta oss så är våra specialister redo att besvara dina frågor och berätta mer om våra skjutpartier.

Korta leveranstider och möjlighet till avbetalning

Vi har korta leveranstider av våra skjutpartier så att du snabbt kan komma igång med ditt projekt. Hos oss på skjutpartier.se har du även möjlighet att dela upp din betalning över 24 månader, helt räntefritt. Efter två år har du fortfarande möjlighet att betala av köpet genom att förlänga delbetalningsalternativet med mycket förmånliga räntor.